Monday, February 28, 2011

Jobber i Basel

Jobber i Basel | Ledige stillinger i Basel 


Basel er en tredje største byen i Sveits med en befolkning på 830 000 innbyggere pr folketellingen gjennomført i 2008. Basel forbinder med grenser sveitsiske, franske og tyske stater. Historisk forskere erklærer byen som den nest største kommunale byen i Sveits. Flertallet av innbygger elsker å snakke tysk språk i utdanningsinstitusjoner og næringsliv. Geografisk Basel ligger ved Rhinen aktet med ørreten fisk og skilpadder. Økonomiske tilstand av byen er veldig stabilt på grunn av utvidelser i næringslivet i hovedsak fungerer i produksjon av farmasøytiske, kjemikalier, gummi og plast utstyr. Reformasjon i den pedagogiske infrastrukturen er i vekstfase og regjeringen i Basel har viste stor bekymring i ny teknologi.

 

En stor investering i den industrielle utviklingen har gjort det mulig å bli en bedrift gigant av største eksportør av kjemikalier til den tredje verden land. Basel består av godt organiserte kunst-teatre og en rekke museer med mye Ancients samlingen. I løpet av 1356, møtte Basel byen et kraftig jordskjelv som ødela en rekke slott og drepte mange leietakere i nærheten av Sveits. Basel regjeringen har inngått en MIU med adelen i byen for å rekonstruere de samme slottene å fjerne skjelvende påvirker av jordskjelvet og erkjenner de nye bygningene og veien med deres kjære navn.
 
Pleasant værforhold, rik infrastruktur og mange jobbmuligheter lokke flertall av nabostatene til å flytte eller streife for et rekreasjons tur i Sveits. Kjemisk industri, turisme og produksjon hus av elektroniske medier har tilbudt mange jobbmuligheter for kompetent arbeidskraft av ulike teknologier med utmerket betale perks dvs. informasjon teknologi, salg og markedsføring, regnskap og finans, personal og administrative fag.

IT, Computer, programmering jobber i Basel

    
* http://basel.xpatjobs.com/
Kontoer, Finans og Bank Jobber i Basel

    
* Www.gulfjobsites.com / jobs
Sales & Marketing jobber i Basel

    
* Www.jobscout24.ch
Ledelse og administrasjon jobber i Basel

    
* Www.jobs.efinancialcareers.com / information_technology / Switzerland.htm

No comments:

Post a Comment